Diskuse

Začíná pro české podnikatele zelená totalita?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jarcho

24. 3. 2010 11:13
Nejen pro podnikatele.

Komunisti taky začínali se znárodňováním firem nad 50 zaměstnanců, ale pak natáhli na hranicích ostnaté dráhy a udělali ze života peklo všem.

Stejně tak ekoteroriristi. Začalo to zákazem obyčejných žárovek ; zrušení domovní svobody a právo na vstup zelených kontrolorů do každého bytu se už připravuje.

0 0
možnosti
JT

killy

24. 3. 2010 8:08
Vážený pane Cieslare

Už z toho, že jsme tady v diskuzi doteď pouze dva, je zřejmé, že si opět mohu tento Váš blog zařadit do kategorie "házení perel sviním". A nečtoucí a nediskutující  a programově nechápající do kategorie "knedlovepřozelo".

Vzpomínám na moji diplomku na průmce (tenkrát se ještě dělaly) na téma kotel 50t/hod, přehřátí 400°C, tlak (už jsem od r. 1960 zapomněl).... To byly technické časy !

Domnívám se s pravděpodobností hraničící s jistotou, že Vámi napsané je pro většinu španělskou vsí a proto takové logické argumenty nebere. Nejhorší je na tom nepochopitelný, rádoby komformně zelený, přístup obecenstva  vládou počínaje a blbci na komíně konče. 

Malou doušku nakonec (malé upřesnění) : 

Po rekonstrukci Prunéřova se započtením snížení výkonu a zvýšení účinnosti by se bez dalších technologických změn snížila úroveň exhalací v místě a tedy hlavně CO2 na  57% PADESÁT SEDM PROCENT současného stavu >> 1. a 2. termodynamický zákon.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

24. 3. 2010 11:14
No on ten článek je moc dlouhý.

A taky moc odborný.

To je přeci už dávno ověřeno, že každá matematická rovnice na libovolném místě v knize uvedená  snižuje prodejnost libovolné knihy o polovinu.

0 0
možnosti
A

Amoniak

23. 3. 2010 23:06
Kdyby jen

Bohužel začíná nejen pro české. A mám obavu že nejdřív budem muset utratit za zelené blbosti poslední korunu než se podaří tu vyděračskou bandu vyhubit.

0 0
možnosti